Aj Boh miluje čokoládu - Casati Modignani, Sveva (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2009)
Príbeh troch výlučne ženských generácií. Martina je matkou troch dcér, z ktorých každá má iného otca. Po jej náhlom úmrtí sa stará matka rozhodne prezradiť vnučkám tajomstvá, ktoré poznali len oni dve s Martinou.