Aj Boh miluje čokoládu - Casati Modignani, Sveva; Swanová, Ľudmila (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2009)
Príbeh troch výlučne ženských generácií. Martina je matkou troch dcér, z ktorých každá má iného otca. Po jej náhlom úmrtí sa stará matka rozhodne prezradiť vnučkám tajomstvá, ktoré poznali len oni dve s Martinou.
Keywords: romány pre ženy; magnetofónové kazety; WMA DRM 10 - digitálna kniha