Vyzliekanie z detských šiat. Zv. 1 - Mauriac, François, 1885-1970 (Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1986)
Východisko z tragických životných situácií nachádza autor vo viere v Boha.