Vyzliekanie z detských šiat Zv. 1 - Mauriac, François, 1885-1970 (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1986)
Východisko z tragických životných situácií nachádza autor vo viere v Boha.
Keywords: romány spoločenské; publikácie v Braillovom písme