Slnko vystúpilo nad hory (Vrchárska trilógia) - Ondrejov, Ľudo, 1901-1962 (Bratislava Slovenské vydavateľstvo krásnej literatúry, 1956)
Zbojnícka mladosť
Jerguš Lapin
Na zemi sú tvoje hviezdy
Keywords: umelecká literatúra