Sesterstvo - Palmer, Michael, 1942-2013 (Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1990)
Román sa zaoberá eutanáziou a jej možným zneužitím. Mladý lekár sa pri svojej práci v nemocnici stretá s nevysvetliteľnými náhlymi úmrtiami. Postupne zistí, že existuje organizácia sestier, ktorá pôvodne s dobrým úmyslom ukončovala život nevyliečiteľne chorým pacientom, no časť jej členiek začala vraždiť "na objednávku" pacientov.