Mimochodom vražda - Steinberg, Werner, 1913-1992; Makovický, Igor, 1947-2014 (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1989)
Detektívny román.
Keywords: romány detektívne; magnetofónové kazety