Benjamín - Stýblová, Valja, 1922-2020 (V Praze : Šulc a spol., 1992)
Psychologický román o složitosti a křehkosti rodinných vztahů. Dospívající chlapec se vyrovnává s mnoha problémy (rozvod rodičů, matčina závislost na drogách), objeví nevlastního dědečka i tajemství citového života.
Keywords: české romány; Czech fiction