Strieborný vietor - Šrámek, Fráňa, 1877-1952; Znaková, Beáta (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1983)
Strieborný vietor je oslavou mladosti, hľadajúcej i mýliacej sa, doráňanej, ponižovanej, ale napokon víťaziacej aj nad vlastnými slabôstkami.
Keywords: romány zo života študentov; magnetofónové kazety; WMA DRM 10 - digitálna kniha