Odkaz slunečnice - Štefan, Mikuláš (Maitrea, 2016)
Příběh Samuela, který si pamatuje všechny své životy a schopnosti v nich nabyté. Pohybuje časem (od současnosti až do pradávné minulosti), prostorem a děním. Popisuje události, které sám zažil, duchovní zákonitosti a energie.