Odkaz slunečnice - Štefan, Mikuláš; Stejskal, Tomáš (Praha : Maitrea, 2016)
Příběh Samuela, který si pamatuje všechny své životy a schopnosti v nich nabyté. Pohybuje časem (od současnosti až do pradávné minulosti), prostorem a děním. Popisuje události, které sám zažil, duchovní zákonitosti a energie.
Keywords: léčitelství; energetický systém člověka; energetická medicína; psychoterapie -- duchovní aspekty; healing; human bioenergetics; energy medicine; psychotherapy -- spiritual aspects; příběhy; pojednání; stories; essays