Všetko alebo nič: príbeh pokračuje - Urbaníková, Eva, 1976- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2010)
Linda, Vanda a Jakub nie sú vymyslené postavy. Chodia medzi nami, ďalej sa boria so svojimi životmi a je len otázka času, kedy si znovu vypýtajú prechodné bydlisko v knižke ...