Blíženci - Pilcher, Rosamunde, 1924-2019 (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2017)
Náhodné stretnutie dvoch mladých žien, keď zistia, že sú dvojčatá, navždy to poznamená život jednej z nich.