Svatební pochod - Morsi, Pamela (Cesty, 2000)
Augusta Muddová je majitelka největší továrny v malém americkém městě. Léta jí utíkají a její nápadník se stále nevyjadřuje ve věci svatby. Augusta se rozhodne vzít věci do svých rukou. Požádá svého zaměstnance Akerse, aby s ní začal chodit do společnosti a na oko se o ní ucházel, aby vyvolala žárlivost svého váhavého nápadníka. Tento úskok se povede, ale ani Akers nezůstane chladný a navzdory nejlepším úmyslům v něm začínají klíčit silné city k této milé, inteligentní a navíc bohaté ženě. Mir.