Súkromné problémy. časť 4.. Sebastian - Repová, Hana, 1980- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2022)
Keď Sebastian pri renovácii rodičovského domu našiel záhadnú krabicu so svojím menom, netušil, že list v nej mu obráti život hore nohami. Telefonát jeho nevlastnej sestry ho zastihol nepripraveného a je nútený sa rozhodnúť, čo sú jeho vlastné priority. V nasledujúcich dňoch veľa získava, ale aj veľa stráca. Svoj príbeh ešte nepozná celý. Bol návrat do Žltého domu naozaj iba náhoda? Štvrtý diel série Súkromné problémy uzatvára osudy súrodencov Tiny, Lilly, Denisa a Sebastiana.