Fanny a Alexandr - Bergman, Ingmar, 1918-2007; Honzovič, Richard, 1934-2005 (Praha : KTN K.E.Macana, 1989)
Titulními postavami příběhu, odehrávajícího se na přelomu století, jsou dvě děti, které ze svého dosud šťastného domova přicházejí do prostředí prosáklého strachem, falší a chorobnou askezí
Keywords: mluvené texty; psychologické romány -- filmové příběhy; zvukové kazety