Záhada cirkusovej tanečnice Traja pátrači diel 17 - Henkel-Waidhofer, Brigitte Johanna, 1958-; Makovický, Igor, 1947-2014 (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1997)
Traja pátrači pátrajú po príčinách pádu cirkusovej tanečnice z lana.
Keywords: romány detektívne pre deti a mládež; magnetofónové kazety; WMA DRM 10 - digitálna kniha