Nebuďte bábovky!, alebo, O strašidlách, ktorých sa netreba báť - Adamec, Igor, 1964- (V Levoči Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2016)
Rozprávková kniha je o štyroch umeleckých strašidlách, ktorí prenasledujú spisovateľov, maliarov, hercov, režisérov a muzikantov vždy vtedy, keď sa im nechce pracovať. Vlastne týmto strašidlám vďačíme za to, že vznikol pekný obraz alebo táto zaujímavá knižka
Keywords: zvukové záznamy pre deti a mládež; CD-ROM; slovenské príbehy