Panenská veža na Devíne - Ďuríčková, Mária, 1919-2004; Szabó, Dušan (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1988)
Obraz o bohatstve a kráse našej ľudovej slovesnosti.
Keywords: povesti; magnetofónové kazety