Romanca o Ehylte - Fekete, Ján, 1945- (Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1984)
Kniha vedecko-fantastických poviedok so sugestívnou atmosférou nepredvídaných príhod a dobrodružstiev ľudí budúcich svetov.