Romanca o Ehylte - Fekete, Ján, 1945-; Szabó, Dušan (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1984)
Kniha vedecko-fantastických poviedok so sugestívnou atmosférou nepredvídaných príhod a dobrodružstiev ľudí budúcich svetov.
Keywords: romány sci-fi; romány pre deti a mládež; magnetofónové kazety