Údolie divokých koní - Grey, Zane, 1872-1939; Makovický, Igor, 1947-2014 (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1991)
Príbeh z divokého západu.
Keywords: americké romány; dobrodružné romány; magnetofónové kazety