Purpurový priesmyk - Grey, Zane, 1872-1939; Makovický, Igor, 1947-2014 (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1991)
Dobrodružný román s typickými črtami westernu.
Keywords: americké romány; dobrodružné romány; magnetofónové kazety