Buffalo Bill a zlato Eldoráda Zv. 1 - Hamilton, David (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1974)
Dobrodružný príbeh z čias osídľovania amerického západu.
Keywords: romány dobrodružné; publikácie v Braillovom písme