Buffalo Bill a prekliata karavána Zv. 1 - Hamilton, David (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1976)
Druhý diel románu Buffalo Bill a zlato Eldoráda.
Keywords: romány dobrodružné; publikácie v Braillovom písme