Záhada miznucého pokladu Traja pátrači diel 6 - Hitchcock, Alfred, 1899-1980 (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1989)
Voľné pokračovanie Troch pátračov.
Keywords: romány detektívne pre deti a mládež; magnetofónové kazety; WMA DRM 10 - digitálna kniha