Derviš - May, Karl, 1842-1912; Lejko, Peter (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2016)
Dobrodružný príbeh plný osudových zvratov a romantických zápletiek.
Keywords: elektronické zdroje; zvukové záznamy pre deti a mládež; dobrodružné romány