Dievčatko z Krajiny Drakov : Kniha prvá Mezzarthys - Molitorová, Muška, 1962-; Molitor, Igor, 1963- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2006)
Fantastické príbehy o čaroch a čarodejníkoch.