Dievčatko z Krajiny Drakov Kniha prvá Mezzarthys - Molitorová, Muška, 1962-; Molitor, Igor, 1963-; Tinajová, Oľga (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2006)
Fantastické príbehy o čaroch a čarodejníkoch.
Keywords: romány fantastické; romány pre deti a mládež; magnetofónové kazety