Fram polárny medveď. Zv. 1 - Petrescu, Cezar (Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1977)
Dobrodružstvá ľadového medveďa, ktorý sa ako mláďa dostal do slávneho cirkusu. Vydá sa na dobrodružnú púť do svojho ľadového kráľovstva no nevie v ňom už žiť.