Trpaslík z Puntu "histórie z histórie" - Midant-Reynes, Béatrix, 1949-; Novotný, Emil (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1996)
Kniha približuje deťom Egypt za vlády kráľovnej Hatšepsovet a výpravu do krajiny Puntu.
Keywords: romány pre deti a mládež; magnetofónové kazety