Johankina veľká rodina - Revajová, Toňa, 1948- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2016)
Johanka má za sebou prijímacie skúšky na osemročné gymnázium. Stále viac času trávi so spolužiačkou Emmou, ale nezabúda ani na najlepšiu kamošku Maju zo Zapadáčika. A práve s Majou odcestuje hneď druhý prázdninový deň do Bratislavy. Po takmer štyroch rokoch konečne znova vidí svojho ocka, a hoci im to trocha trvá, napokon zistia, ako majú k sebe blízko. Pre čitateľov od 9 rokov