Dobrodružstvá Huckleberryho Finna - Twain, Mark, 1835-1910 (Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1987)
Obľúbený román, v ktorom Huck s Tomom nájdu poklad a prežijú veľa dobrodružstiev.