Dobrodružstvá Huckleberryho Finna - Twain, Mark, 1835-1910; Makovický, Igor, 1947-2014 (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1987)
Obľúbený román, v ktorom Huck s Tomom nájdu poklad a prežijú veľa dobrodružstiev.
Keywords: romány dobrodružné pre deti a mládež; magnetofónové kazety