Dúhové sny - Wiggin, Kate Douglas, 1856-1923 (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2000)
Príbeh Rebeky, všestranne nadaného dievčatka, ktorá žije so svojimi šiestimi súrodencami. Príbeh je plný dramatického napätia a nečakaných zvratov.