Indiáni z Vetrova - Zinnerová, Markéta, 1942- (Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1984)
Vetrov je zámok na okraji juhomoravskej dedinky a je v ňom umiestnený detský domov. Indiáni - to je partia chlapcov z detského domova, ktorí svoju hru berú smrteľne vážne, a tak o zaujímavé príhody nikdy nie je núdza.