Bieli vlci - Henry, Charles P.; Mráz, Štefan (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1977)
Napínavý príbeh z divokého západu.
Keywords: romány dobrodružné; magnetofónové kazety