X-1, Neunášaj hviezdy - Petecki, Bohdan, 1931-; Szabó, Dušan (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1988)
Vedeckofantastický román z ďalekej budúcnosti, plný napätia.
Keywords: romány sci-fi; magnetofónové kazety