Sedem stupňov ku kráľovstvu - Terlouw, Jan; Májeková, Júlia; Nágel, Dušan (Bratislava Mladé letá, 1985)
Rozpravkový príbeh pre mládež plný odvahy a lásky
Ilustr. na tit. liste. Pre čitateľov od 11 rokov.
Keywords: fantastický príbeh pre mládež; Beletria nad 10 rokov