Stalo sa mi všetko - Urbaníková, Eva (EvitaPRESS, 2010)
Druhý titul Evity Urbaníkovej - autorky bestselleru Všetko alebo nič - Stalo sa mi všetko. Knižka z prostredia bulvárneho týždenníka, plná "moderných" vzťahov, trpkej lásky, absurdných zákonov. Písaná ľahko, svižne, moderne.