Bez dcéry som neodišla - Keresztényiová, Timea (Bratislava Evitapress, 2008)
skutočný príbeh lásky čierneho a Slovenky bez happyendu : šokujúca spoveď o tom, že láska hory neprenáša
slovenská súčasná
Keywords: Keresztényiová, Timea; slovenská súčasná