Hriech prvej noci - Pronská, Jana (Slovenský spisovateľ, 2010)
Pútavý príbeh plný vášne, lásky a intríg, odohrávajúci sa na stredovekom Slovensku. Keď sa zhýralec Gabriel de Richnau ožení s Kristínou, nevlastnou dcérou vypočítavej vdovy Eufrozíny, ani len netuší, akú osudovú úlohu zohrá táto krásna mladá žena v jeho živote ... Štvrtý román našej najúspešnejšej autorky historických romancí opäť prináša pútavý príbeh plný vášne, lásky a intríg, odohrávajúci sa na stredovekom Slovensku. Keď sa zhýralec Gabriel de Richnau ožení s Kristínou, nevlastnou dcérou vypočítavej vdovy Eufrozíny, ide mu len o to, aby splnil otcovu poslednú vôľu a získal rodinný majetok. Ani len netuší, akú osudovú úlohu zohrá táto krásna mladá žena v jeho živote...