Hriech prvej noci - Pronská, Jana; Turčanová, Katarína; Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (Levoča, Slovensko) (Bratislava Slovenský spisovateľ, 2010)
Pútavý príbeh plný vášne, lásky a intríg, odohrávajúci sa na stredovekom Slovensku. Keď sa zhýralec Gabriel de Richnau ožení s Kristínou, nevlastnou dcérou vypočítavej vdovy Eufrozíny, ani len netuší, akú osudovú úlohu zohrá táto krásna mladá žena v jeho živote ... Štvrtý román našej najúspešnejšej autorky historických romancí opäť prináša pútavý príbeh plný vášne, lásky a intríg, odohrávajúci sa na stredovekom Slovensku. Keď sa zhýralec Gabriel de Richnau ožení s Kristínou, nevlastnou dcérou vypočítavej vdovy Eufrozíny, ide mu len o to, aby splnil otcovu poslednú vôľu a získal rodinný majetok. Ani len netuší, akú osudovú úlohu zohrá táto krásna mladá žena v jeho živote...
Pre nevidiacich a slabozrakých
romantika, historický román, romány pre ženy, slovenská súčasná
Keywords: slovenská súčasná; historický román; romány pre ženy; romantika