W.I.T.C.H. Plameň jasu - Mangold, Maud (Egmont, 2005)
V Scheffieldskom inštitúte sa práve koná súťaž talentov a čarodejky prehovoria Taranee, aby sa jej zúčastnila ako nadaná fotografka. Keď si neskôr spoločne prezerajú Taraneeine umelecké fotografie húb, objavia na nich záhadný predmet, ktorý tam vôbec nemal byť. Pod lupou sa tá podivná vec pohne, ako by ich volala