Jedz, modli sa a miluj o žene, ktorá sa vybrala do Talianska, Indie a Indonézie, aby tam našla všetko - Gilbert, Elizabeth, 1969-; Drugová, Ildikó (Bratislava Tatran, 2008)
Pôvabný, inteligentný a mimoriadne zábavný príbeh rozpráva autorka s vervou, humorom a prenikavým pohľadom, ktorým priťahuje ľudí ako magnet. Je to zarytá cestovateľka, skvelá rozprávačka, pričom terčom jej jedovatého humoru je často ona sama.
Keywords: Gilbert, Elizabeth, -- 1969-; 20.-21.stor.; americké spisovateľky