Chatrč : V ktorej sa tragédia konfrontuje s večnosťou - Wm. Paul Young 1955- (TATRAN, 2019)
Román - Chatrč... v ktorej sa tragédia konfrontuje s večnosťou. Missy, najmladšiu dcéru Mackenzieho Allena Philipsa, unesú počas rodinného výletu, a v opustenej chatrči hlboko v oregonskej divočine sa nájde dôkaz, že ju zrejme brutálne zavraždili