Krišna : nejvyšší osobnost božství : souhrnná studie desátého zpěvu Śrimad-Bhagavatamu od Šríly Vjásadévy. Část první - A. Č. Bhaktivédanta Swami Prabhupáda, 1896-1977 (Centrum pro védská studia, 2008)
Prabhupádův komentář k 1.-55. kapitole 10. zpěvu Bhágavatapurány (zvané též Šrímadbhágavatam). 10. zpěv je nazvýván také "kniha Kršna", a pojednává o dětství a mládí Kršny, Višnuova avatára.