Krišna : nejvyšší osobnost božství : souhrnná studie desátého zpěvu Śrimad-Bhagavatamu od Šríly Vjásadévy. Část první - A. Č. Bhaktivédanta Swami Prabhupáda, 1896-1977 (Praha : Centrum pro védská studia, 2008)
Prabhupádův komentář k 1.-55. kapitole 10. zpěvu Bhágavatapurány (zvané též Šrímadbhágavatam). 10. zpěv je nazvýván také "kniha Kršna", a pojednává o dětství a mládí Kršny, Višnuova avatára.
Přeloženo z angličtiny?
Na titulní straně: Bhaktivedanta Book Trust
Terminologické slovníky
Keywords: Kršna -- (hinduistické božstvo); Krishna -- (Hindu deity); Purány; Puranas; kršnaismus; učení višnuismu; učení védismu; bhakti hinduismus; brahmanismus; duchovní cesta; duchovní poznání; sebepoznání; posvátné knihy -- Indie; Krishnaism; Vaishnavism doctrine; Vedic doctrine; bhakti Hinduism; Brahmanism; spiritual path; spiritual knowledge; self-consciousness; sacred books -- India; pojednání; komentáře; studie; essays; commentaries; studies