Dostihový detektív - Francis, Felix; Ruppeldtová, Alexandra; Brunovský, Peter (Slovenský Spiosovateľ Bratislava, 2013)
Ďalšia skvelá francisovka. Felix Francis v nej privádza na scénu jednu z najobľúbenejších postáv svojho otca ľ bývalého džokeja a vyšetrovateľa Sida Halleyho, ktorý vyriešil nejeden prípad v dostihovej brandži. Keď sa na Sida obráti šéf dostihovej komisie a prezradí mu svoje podozrenie, začne sa zamotávať klbko zápletiek a intríg. Na obzore je totiž kolosálny podvod, ktorý môže ohroziť dobré meno jazdeckého športu...
Keywords: DETEKTIVKA