Nervy. 3. : Viac ako len problémy s trávením - Telgemeier, Raina (Úsmev, 2022)
Raina Telgemeier, autorka populárnych komiksov Úsmev a Sestry, vyrozprávala ďalší nezvyčajne silný, ale aj vtipný osobný príbeh o strastiach a slastiach dospievania, o boji s rôznymi úzkosťami a fóbiami... a o tom, čo vás čaká, keď vám neostane nič iné, len pozbierať odvahu a čeliť tomu najväčšiemu nepriateľovi ľ vlastnému strachu.